Lista på produkter efter tillverkare Stalon

Stalon. En plats mitt i Lapplands fjällvärld. Bland buskar och snår, tät granskog, höga berg och djupa dalar - där bäckarna porlar, fåglar kvittrar och björnen smyger runt husknuten, ligger en industri som tillverkar ljuddämpare.

Här, mitt ute i ingenstans, har drömmar besannats. Mirakel har skett. Det omöjliga har blivit möjligt.

Stalon AB ligger i byn Stalon, efter en två kilometer lång grusväg rakt in i en radioskugga. Bakom industrin reser sig granbeklädda berg och framför sträcker sig milslånga vidder av skog, vatten och fjäll. Mitt i jaktmarkerna tillverkas ljuddämpare som tjänar ett syfte - att skapa en jaktupplevelse som sent ska glömmas. Här tror vi på ärlighet, hållbarhet, professionalitet och hög kvalitet - med en gnutta norrländsk mentalitet.

Varje liten del av våra ljuddämpare är utvecklade och tillverkade i vår fabrik i Stalon - från råmaterial till färdig produkt. Vår fabrik är byggd för att tillverka ljuddämpare av högsta kvalitet med modern teknik, samtidigt som vi lämnar ett så litet fotavtryck i naturen som möjligt.
Erfarenhet, hög kompetens och drivkraft är viktiga delar i framställningen av våra produkter. En Stalon Ljuddämpare är född, fastställd och testad av våra egna jägare i de mest krävande omständigheterna för att kunna leverera mer än det förväntade.

Bakom idén och företaget står paret Daniel och Maria Axelsson, tillsammans med tolv anställda.

Vår sida använder enbart nödvändiga cookies för sidans funktionalitet. Läs mer i vår Cookiepolicy.