Hestra Hunters Gauntlet Czone Dark Forest
Hestra Hunters Gauntlet Czone Dark Forest

Hestra Hunters Gauntlet Czone Dark Forest

I lager
1 595,00 kr
Inkl. moms

Varm och smidig jakthandske med genomtänkta detaljer och löstagbart vattentätt foder. Utformad för stillasittande jakt i kallt och blött väder och fungerar också utmärkt vid aktiv jakt i kyligare förhållanden. Ytterhandsken är slitstark med impregnerad nötnappa i innerhanden och ovandel i stretchväv.

Välj storlek
  • 9
  • 10
  • 11

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Just nu erbjuder vi endast avhämtning i butik, så kallad Click and Collect. Lägg din beställning här på hemsidan så får du ett mail när din order är packad och klar för upphämtning. Efter sommaren kommer vi börja att skicka ordrar.
Välkommen till en stor välsorterad butik med kunnig personal!
Ring oss i butiken på 0490- 410 416 eller skicka ett mail till butik@jaktochfiskebutiken.se

 

Hunters Gauntlet CZone är en gedigen och varm jakthandske med genomtänkta funktioner. Modellen är längre och har handledsrem som gör att handsken hänger kvar runt handleden när den tas av – praktiskt när du behöver agera snabbt på jaktpass eller vid rörlig jakt. Ett par hängöglor och en karbinhake låter dig hänga handskarna upp och ner i en bälteshälla för att undvika att du får in snö eller väta inuti. Fleecefodret är löstagbart och har förutom värmande syntetfyllning även ett vattentätt CZone-membran. Ytterhandsken är sydd i tålig nötnappa och stretchväv och har förböjd passform för komfort och greppkänsla. En slitstark, uthållig och anpassningsbar följeslagare för många typer av jakt i kallare förhållanden."

231117103941
1 objekt
7332540872964
No reviews
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

16 andra produkter i samma kategori:

Vår sida använder enbart nödvändiga cookies för sidans funktionalitet. Läs mer i vår Cookiepolicy.