Varukorg
Svenska
SEK kr
Ingredienser: Vakuumsalt (99,4 % NaCI), natriumnitrit E250 (0,4-0,5 %), klumpförebyggande medel (E535).
Förvaring: Torrt, mörkt och svalt.
Inom livsmedelsindustrin används nitritsalt främst för att hämma tillväxten av mikroorganismer i köttprodukter. Det ger dessutom köttet en mycket tilltalande och fin röd färg. Nitritsalt används främst vid rökning av kött. Köttet får betydligt finare färg än vid användning av vanligt salt, köttet behåller sin fina färg och blir inte lika grått och trist.
Ursprung: Tyskland.
OBS! Får endast användas vid beredning av köttråvaror.
2509171624648
3 objekt
7340066134220
No reviews
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.
Din uppskattning av recensionen kan inte skickas
Anmäl kommentar
Är du säker på att du vill rapportera den här kommentaren?
Rapporten har skickats
Din kommentar har blivit tillagd och kommer att vara synlig efter att den blivit godkänd av en moderator.
Din rapport kunde inte skickas
Skriv din recension
Recension skickad
Din kommentar har blivit tillagd och kommer att vara synlig efter att den blivit godkänd av en moderator.