Varukorg
Slakt och packning
Ingredienser: Nitritsalt(E250) (0,06%), vitlökspulver, svartpeppar, torkad timjan, torkad rosmarin, torkad oregano.
Förvaring: Torrt, mörkt och svalt.
Näringsvärde per 100 g:
Energi 1118 kJ/265 kcal
Fett 4,8 g
– varav mättat fett 1 g
Kolhydrater 45 g
– varav sockerarter 19 g
Fiber 4,2 g
Protein 8,7 g
Salt 24,2 g
Ursprung: Tyskland.
Instruktioner: 100 g kryddblandning räcker till ca 2 kg färs. Blanda först den torra kryddblandningen tillsammans med det malda köttet och fettet. Tillsätt sedan vattnet i omgångar. Blanda tills köttmassan binder sig. Tillsätt ca 5 dl kallt vatten till 2 kg färs.
Vår sida använder enbart nödvändiga cookies för sidans funktionalitet. Läs mer i vår Cookiepolicy.